Het haar van je lichaam

Als je haar op bepaalde plekken op je lichaam vervelend of niet mooi vindt, dan kun je dat weg laten halen. Dat kan op verschillende manieren. Tijdelijk of definitief. Ik zorg ervoor dat dat op een verantwoorde, esthetische en vrijwel pijnloze manier gebeurt.

Met harsen heb je tot wel 4 weken lang plezier van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd. Met Intense Pulsed Light (IPL) kun je kleine of grotere huiddelen op je lichaam definitief haarvrij maken. IPL is een unieke en veilige methode voor definitieve ontharing.

‘Ik help je met – verantwoord en pijnloos – ontharen’ 
• Avril Compeer

Harsen

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HARSEN?

In de beginfase lijken de haren 'sneller' terug te groeien. Dit heeft te maken met de verschillende groeifasen waarin de haren zich bevinden. Zie je na een week weer haartjes, dan komt dit doordat er haartjes vlak onder de huid zaten op het moment van harsen. Wanneer je de behandeling regelmatig herhaalt, hebben de haren na verloop van tijd dezelfde lengte. Het resultaat: langdurig plezier van een gladde huid. Of je nu je wenkbrauwen, bovenlip, benen, bikinilijn, rug of buik wilt laten ontharen; met harsen heb je wekenlang geen omkijken meer naar opvallende en ontsierende haren.

Epileren

Je wenkbrauwen in de juiste vorm epileren, doet veel met de uitdrukking op je gezicht. Een goed geëpileerde wenbkbrauw kan extra aandacht naar je ogen trekken en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het laat je er bovendien jonger uitzien.

IPL

IPL (Intense Pulsed Light) is een ongekende methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van verschillende golflengtes licht. Met IPL zijn zowel kleine als grote oppervlaktes haarvrij te maken. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de IPL-behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. 

Goed om te weten