Maak kennis met Beauté de la Femme

A​l meer dan 22 jaar help ik vrouwen (en mannen) om het mooiste uit zichzelf te halen. Sinds 1999 ben ik eigenaar van schoonheidssalon Beauté de la Femme in Hoofddorp. Ik ben gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, microdermabrasie, bindweefselmassage, definitieve ontharing (Intense Pulsed Light) en andere schoonheidsbehandelingen.

I​k hou van dit vak en hou van de mensen die ik kan helpen. Het vraagt vertrouwen van mijn klanten om zich aan mij over te geven. Daar ben ik dankbaar voor en dat ik betaal terug met een behandeling die op je lijf geschreven is. Ik heb de professionele opleidingen gevolgd en heb de ervaring om de juiste diagnose te stellen en in overleg de beste behandeling te kiezen.

In 2022 is mijn schoonheidssalon verhuisd. Ik ben overgestapt van een bedrijfspand naar een praktijk aan huis. Dat past naar mijn gevoel beter bij de intieme en vertrouwde relatie die ik met je opbouw. Het geeft me bovendien de kans om vaker bij mijn gezin te zijn. Dat maakt het leven en werken voor mij veel leuker. Dat maakt mijn behandelingen ook beter, daar ben ik van overtuigd.

‘Ik hou van dit vak en de mensen die ik kan helpen’ 
* Avril Compeer

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met schoonheidssalon Beauté de la Femme en met mij. Je kunt direct een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling of voor ontharen. Je kunt ook eerst in gesprek gaan met me. Vertrouwen en een goed gevoel bij elkaar zijn belangrijk. Dus laten we vooral kennis maken met elkaar!

Neem contact op met me.